Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros till Britt-Ellen på Allman. Du är en pärla som ställer upp för allt och alla. Tusen tack för att du finns.


Ingrid

Annons

Dagens ros till min toppenduktiga ”sånahustru” Ann-Louise Morin i Åsarna, som skaffat och installerat min nya dator. Framför allt har hon haft tålamod och undervisat eftersom svärmor har svårt med det tekniska.
Svärmor

Rosor till Violet och Erik för kaffe på altan med sol hela dagen i Klevtorpet och sedan en jättegod påskaftonsmiddag. Tack, tack.
Gunnel

Största vårbuketten till Åsa och Micke, Rajje, Nina och Fadi som hjälpte mig att flytta från Stabsgränd 12 till 18 Stort, stort tack.
Kristina

Vill skicka en stor bukett rosor till Inga-Britt och Mats Åsberg, Bleckåsen, som tack för skoterlånet i påskhelgen.
Karin och Örjan

Vill skicka en stor bukett fjällsippor till Anki och Anders Englund i Järpen, som tack för att vi fick följa med till Sösjön och fiska!
Karin och Örjan (Maud och Sörens gäster)

Vill skicka en stor bukett rosor till Maud, Sören och Tobias Eiremo som tack för en väldigt trevlig påskhelg i stugan uppe i Överäng.
Karin och Örjan

En stor vårbukett och ett stort tack till alla som skänkt priser och som kom och fiskade på pimpeltävlingen, Stortjärn i Gunnarvattnet på Påskafton. Vilken fin och trevlig dag. Hoppas vi ses nästa år.
Gunnarvattnets Byggnadsförening

Jag vill sätta en guldkant på alla som jobbar inom vården i Bergs kommun. Hur skulle vi klara oss om vi inte hade er. Tusen tack och ha en skön vår och sommar.
Ingrid

Vackra vårblommor till familjen Eriksson i Kälabacken. Tack för ett fantastiskt studiebesök i ladugården. Ett särskilt tack till Nisse som poserade så vackert.
Pe Lars dagis

En dagens ros, en stor bukett var vill vi på Strömbacka ge till Edvin och Kerstin. Maj Britt, Putte med fler som ordnade med sång, musik, tårta, blommor och påskägg. Vill på detta vis även ge en bukett till kökspersonal och vårdpersonal som jobbade eller hade ledigt i påskas. Alla är värda en stor kram och buketter med tulpaner.
Strömbackas cafégäster

En stor vårbukett till Nils-Ivar, den skrattande polisen, Edit som spelar dragspel och munspel samtidigt och Tore med den stora basen. Jag fick uppleva er härom dagen på Solberg på Prästgatan och man blir så glad när man ser er. Tack för en fin eftermiddag.
Sabine

En vårbukett vill vi ge spelare och ledare i Jemtlands innebandys damlag för DM-segern.
Två trogna supportrar

Tack till personalen på Folkets hus i Bräcke för att de ordnar så festligt och trevligt vid varje operaföreställning, nu senast ”Hamlet”. Vi kommer tillbaka nästa gång det bjuds högklassig opera direkt från Metropolitan.
Birgit, Kerstin, Märet och Gunnar, Östersund

Mer läsning

Annons