Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor bukett rosor till den fantastiska personalen på avd 408, Östersunds sjukhus, som tog så väl hand om vår pappa Bo under hans sista tid.

Familjen Nordlund

En härlig vårbukett vill jag ge till chauffören Mona och killarna som hjälpte mig på Stuguvägen när jag ramlade och bröt fotleden den 11 mars. Trots smärtan skötte ni allt utomordentligt. Ha en skön vår.

Britt Olsson

Dagens ros vill vi ge till Louise, Ella, Eva, Lisa, Marie och alla andra fantastiska änglar inom hemvården i Svenstavik. Tack för att ni finns.

Ruth Eriksson, Ingbritt, Örjan  och Torbjörn med familjer

Jag mötte två änglar. De plockade upp mig ur en lerpöl och skjutsade hem mig när min ankel vek sig och jag gjorde en ”Anja Persson-säl” rakt i lerpölen!

Hon som dök/ELH

En näckros till mina härliga badbrudar som tack för en rolig termin. Även en ros till de äkta hälfter som vågade vara med på ett vattengympa-pass! Bra jobbat, badpojkar! Ha en skön vår! Maria, Lits GK

Maria, Lits GK

Tack snälla faster Karin för all din hjälp nu när pappa har varit sjuk. För oss flickor som bor så långt ifrån är din hjälp ovärderlig när något plötsligt händer. Du är guld värd!

Karin och Birgitta