Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor bukett vårblommor till Roger och Anita Edström i Åsarna för all hjälpsamhet.

Syster, Ulla-Britt och Irene

Annons

Stora vårbuketter vill  jag ge – den första till Böle byskolas personal som tog hand om mig när min ork tog totalt slut i onsdags på skidutflykten. De andra buketterna vill jag ge till Cissi, Tobbe, Isa och Tor som tog med sig Jennifer hem så jag fick åka hem och vila. Tusen tusen tack.
Anna-Carin mamma till Jennifer

Vi vill skicka dagens ros till Evald Enevåg, Älghallen, och tacka för hjälpen på påskafton när vi hade hamnat i diket längs vägen till Öjaren. Tack för att du kom och drog upp oss!
Peter, Amanda och Michelle

Dagens vackraste ros till vår arbetskamrat Lasse Larsson. Tack att du finns! Du är vår hjälte, räddare i nöden. Tack vare dig vi trivs med våra jobb och allting fungerar utmärkt.
Kollegor på Stadsbussarna

Vi vill ge en stor bukett med rosor till Elin och Sofie på Bräcke ridklubb som gjorde vår friluftsdag mycket lyckad. Tack för en underbar dag!
Elever och personal på Bräcke skola

Tack till alla som skänkte priser till A-O skolans pimpeltävling på skärtorsdagen.
Elever och personal

En stor bukett rosor till Lars-Gunnar Fick som hjälpte mig med bilen då den blev stående i Häggsjövik på påskdagen.Tack vare dig så kan bilens ofrivilliga fjällsemester avslutas och ”silverfisken” återbördas till hemmet! Det är guld värt!
Karina

Rosor i mängd till Pub Stenis i Trångsviken. En speciell ros till Micke Johansson som arrangerade en oförglömlig påsk med skoter, isfiske med mera och inte att förglömma underhållningen i baren. Vi ser framåt mot nästa påsk.Hälsningar och tack från oss i Lysekil.
Pub Stenis medlemmar