Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Ett stort fång vårblommor till min älskade mor Hildur Ringfelter. Tack för att du finns. Kram.


Dotra

Annons

Dagens ros till Ulf Löfvenberg på Östersunds kommun. När nöden inte har någon lag och inget annat hjälper, tar han själv tag i verktygen och gör slag i saken utan ”behovsprövning”. Tack och ”lock” och en tussilago.

Vänföreningen Das Damers Väl

En jättebukett med vårens vackraste tulpaner till personalen vid hjärtenheten Östersunds sjukhus. Som ett litet tack för den fantastiska vården och deltagandet i samband med pappa Åkes sista tid. En fin tid där mamma Märtha, pappa Åke, min bror Mikael och jag fick bo tillsammans i ett litet rum hos Er.

Fam, Bölander Hoting

En jättebukett av de finaste vårblommor vill jag och mina barn ge er, för den fina omvårdnaden som min mamma Ruth Malting fick hos er.

Kicki med barn

Varmt tack till alla som fiskade, alla sponsorer och alla som hjälpte till på Laxvikens bygdegårdsförenings fisketävling i Smålandsviken 10 april.  Ni drog upp 11,6 kg. fisk.

Bengt Isaksson ordf. Lxv. bgf.

En famn full av rosor till Rune Åslund, Skalänget, för det fina prisbordet och alla ”trämedaljer” du tillverkat till barnen som åkt Gökloppet. Rosor även till alla som hjälpt till så vi kunde genomföra loppet. En extra eloge till ungdomarna från Växjö som gjorde storverk i grillen. Tack också alla som åkte skidor, fikade och köpte lotter.

Kvarnsjö bygdegårdsförening gm Anna-Greta

Den finaste vårbuketten till Leif och Monica i Pilis. Tusen tack för att jag fick fira påsk hos er. Det var det bästa som har hänt på länge. Ni är guld värda. Stora, varma kramar.

Maj-Liss

Mer läsning

Annons