Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor bukett vårblommor vill jag ge till chaufförerna på buss 162 mot Höglekardalen för trevligt bemötande. Ett särskilt tack till chaufför Larsa och Britt-Inger som kört dom flesta turerna som jag åkt med, alla trevliga samtal under resans gång samt kaffestopp

i Hallen. Jag önskar er alla en trevlig sommar.

MG

Ett stort fång fjällsippor till Kurt Lantz, Frösön som tack för öringarna, dom var jättegoda!

Karin och Örjan

Dagens ros till min bror Ingemar Hillergren och Ann-Christine. En stor bukett vill jag ge för att de var så snälla att skjutsa in mig på sjukhuset. Ett jättefång rosor också till min underbara dotter Mari-Louise för allt. Kram.

Anette

En stor stor vårbukett vill vi på Bergs Ryttarförening ge till Curt Jonsson med personal för alla morötter vi fick till våra hästar på ridhuset. Hästarna uppskattar detta jättemycket.

Bergs Ryttarförening

Vårblommor i stora mängder till Tallkronans och Notvallens personal i Järpen. Tack för den fina vård min älskade Gunnar fick under sin sista tid i livet. Ni är så trevliga och förstående när man drabbas av stor sorg. Ett leende och en klapp på axeln gör livet mycket gladare för mig.

Ulla

En Jämtländsk poet i dagar han slet/ för att andra samla och minnas det gamla. Med hejdundrande brak och tut/ vi med PoesiRum gjorde slut. Han gjorde det bra, han gjorde det bäst, tillsammans vi hade århundradets fest! Med tusen hurra och ett yeah!/tackar vi dig Henrik Perälä!

Föreningen PoesiRums vänner