Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Ett stort fång tulpaner till dem som ordnade pimpeltävlingen på Laxsjöviken de 10 april. Perfekt ställe, fint väder, god förtäring. Särskilt de superba kolbullarna och jätte-fina priser tilla som fick fisk och till alla barn.


Några som var medDagens vackraste blommor vill jag ge till Nils-Gustaf Bergkvist som alltid ställer upp och hjälper till när det behövs.


Hönan AgdaEn stor vårbukett till prästen Sören Magnusson för hans lilla skrift ”Till tröst och glädje” Tack för den uppmuntran jag får genom den. När kommer nästa diktsamling?


TacksamEn ros och tack till var och en på ortopeden på Östersunds sjukhus som fixade mitt nya knä. Operationsteamet med skicklige läkaren Åke Hamberg i spetsen, två trevliga killar som turades om att kolla mig på uppvaket, och till sist personalen på avdelning 209 grön – ingen nämnd och ingen glömd. Ha en trevlig sommar!


Kjerstin Olofsson, H-dalEtt stort tack med rosor till sjukhuskyrkan för den fina och innehållsrika dag ni hade ordnat. Bättre sent än aldrig med tacket. Hoppas att det blir en dag i höst också.


En nöjd deltagareEn bukett röda rosor till Linda och Johan Karlsson i Högarna som bjöd oss på sitt bröllop. Malin och Christer sjöng och spelade så fint. Alva och Viktor som var så fina. Sedan festen som vi blev bjudna till med god mat och dryck och dans till musik från Grenås.


Vi som var där