Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Vårens finaste blommor till Kerstin Englund och Britta Hedström, Hara för en kul helg i Sångbäcksvallen. Tack för en härlig tur med all service och boende. På återseende.
Stina och Ulla

En fin bukett med rosor vill vi ge till Gösta Olsson som är drivkraften bakom vårt fina Svartsjöspår, även till andra som jobbar med spåret, ingen nämnd och ingen glömd.

Glada skidåkare

Tusen rosor och ett stort tack till hemtjänsten och övrig personal för en god omvårdnad av vår mamma Britta Linde, Ängevägen, Brunflo. Ni är guld värda!

Barnen

En stor bukett rosor till killen för dagen – Pontus Arvidsson, Gällö – som deltog vid SM i armbrytning i Storuman 16–18 april. Pontus bärgar hem två silvermedaljer, vilket vi tycker är jättehäftigt.

Farmor och Farfar

En stor ros till alla ”hurtbullar”i Ytterhogdal som stått ut med mig och mina spinningpass under våren. Ha en trevlig sommar så kanske vi syns igen till hösten.

Mona

Många rosor till PRO Krokom för den fina vårfesten på Rödön i lördags.

        PRO Hallen

Stor vårbukett i vårens alla färger till dr Åke Hamberg, syster Lena T, personalen på narkos, uppvakning och avd 209 grön. Ni var alla helt underbara och hjälpsamma. Önskar Er alla en skön vår – sommar.

Barbro 21:2 (12–16/4)

Dagens ros till ambulanspersonalen i Svenstavik. Tack för all hjälp i mitt svåra dilemma den 18 april. Jag var i upplösningstillstånd under transporten till Östersunds sjukhus. Allt gick bra till slut.

Reidar Simonsson på Vallmon

Vi vill ge en stor rosbukett till Harald Lindgren som jobbar på Swedbank i Strömsund och tacka för hjälpen med deklarationerna den 14 april. Hjärtligt tack från oss.

Vi som åkte färdtjänst – sonen körde

Sommarblommor i alla färger ger jag personalen på Konsum i Sveg. Blommor av förgätmig ej till flickorna på kommunväxeln i Sveg. Alltid vänliga och trevliga. Jag önskar er en fin sommar.

Viktor Blomcrona

En bukett vårblommor och ett stort tack till Ragnar Sundström, Grenås för all hjälp med eldning och tillsyn i vinter. Du är guld värd!

Monica och Marianne

Dagens ros och återigen ett stort tack till Rut Norrman i Gällö som inte gav sig förrän hon hittade den upphittade mobilens rätta ägare.

Hanna och Lena Persson

En stor bukett tulpaner vill vi ge till PRO Alsen och Offerdal som ordnade en så fin friluftsdag, fiskeutflykt till Kougstasjön. Stort tack till Gunnar Lugner som såg till att all fick korvburgare och kaffe under dagen. Det var mycket trevligt för oss alla.

Medlemmarna i PRO Mörsil/Mattmar

En stor bukett blåsippor till mina barn Håkan och Ann-Christin med familjer som bjöd mig på en härlig middag. Tack för en mysig kväll. Kram.

Mamma

Massor av vackra vårblommor vill vi ge kökspersonalen på Vallaskolan. Tack för god och vällagad mat och ett trevligt bemötande.

Rastvakterna från PRO Frösön

Vårens vackraste bukett vill jag ge till Åke och Sonja Nilsson, Dödre som ringde ambulansen när jag fick min hjärtinfarkt 21 april. Även en stor bukett till ambulanspersonalen från Svenstavik och hjärtenheten på Östersunds sjukhus som tog hand om mig på ett fantastiskt sätt. Ambus personal som körde mig till Umeå och tillbaka. Jättetack till alla som stöttat mig.

Lena Elvbo, Dödre