Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens fyrklöver vill vi ge till Nils, Ruth och Mathias för trevlig mottagning och information då 14 personer från Centerns (C)eniorgrupp besökte Länstrafikens kontor i Östersund.

Centerns (C)eniorgrupp gm Per Söderberg och Sven Hellström

Jag vill ge dagens ros till Dane Strand i Ytterhogdal för hans idoga arbete att hålla glesbygden levande. Fler som han och det gick bra.

Gunnar Holm, Överhogdal

Rosor till mina handledare Gun Jonsson och Stina Persson som tack för en rolig och bra praktik på avd 413.

Helen Stugun

En stor vårbukett till personalen på räddningstjänsten i Storlien, ambulansen från Järpen och ambulanshelikoptern från Östersund när ni så snabbt hjälpte vårt fyra månader gamla barnbarn när han fick andnöd i Handöl fredag natt.

Mormor och morfar Duvdahl

De finaste rosor ger jag här psykolog Ulla Parker i Östersund för hennes goda gärning att stå upp för mig under mycket svår tid 1988-1990. Hon var för mig som en ängel med det godaste hjärta när ingen annan fanns. Jag vill också här tacka Ulla för att hon fanns för mig och önskar henne en fin och trevlig sommar.

Viktor Blomcrona, Sveg

En tulpanbukett var i vårens glada färger till Tjärnmyrbergarn och Veronica Borg, SV, för deras förmåga att skapa glädje bland oss alla. Tack för överraskningen som avslutade vår hälsovecka!

Personal och boende på Strömbacka

En stor bukett vårblommor vill IFK Lits ungdomsbasket ge till vår trogna supporter Anna Ed, som stöttat vår verksamhet under många år.

Bo-Sören Olsson

En bukett vackra vårblomster skickar vi till de butiker på Frösön som genom trevligt och positivt bemötande hjälpte oss med PRO: s prisundersökning.

Solfrid och Barbro, PRO Frösön

Den finaste tulpanbuketten till mormor Maj-Lis och morfar Leif för ni är så snälla och goa! Pussar och kramar.

Tove och Ville

Mer läsning

Annons