Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Rosor till Lars Eliasson, Mo Vigge som gav oss en inblick i bridgens mysterium. Vi lär ju aldrig bli proffs men det är intresant och roligt
Glada PRO:are i Berg

Dagens ros vill vi ge till personalen på Gimsätra servicehus i Bräcke. Tack för hjälpen med dukning med mera vid vårt 1:a maj firande. Ni är guld värda.

Bräcke S-förening

Dagens ros till polisen Jörgen och hans kollegor. Ni ska ha ett stort tack för att ni gav er tid att visa era hundar och hur ni tränar dom. Vi i tjejgruppen blev jättenöjda med det vi fick se. Vi önskar er lycka till med valpen. Kram.

Tjejgruppen

De finaste rosorna till Karin Stenmark i Nälden som skjutsade hem oss efter Nälden-galan trots att klockan var närmare 4 på morgonen. Om det fanns fler sådana som du skulle inte världen se ut som den gör!, utan dig kanske vi skulle sitta kvar där i skrivande stund. Tack än en gång och lycka till.

Moa, Philip och Lina

En hel bukett med lila anemoner till prästen Karin Härjegård som hade en personlig och fin vigselakt för Agneta och Nalle i Nya kyrkan den 30 april. Tack och kram.

Agneta och Nalles familjer

Ett stort fång vårblommor till Lars i Åre som fixade så att vi fick hamburgare när vi hade åkt Ullåbragden i mars.

Förskolebarnen i Åre 

Famnen full av rosor till avd 213, 208 och ambulanskillarna för fint omhändertagande av vår kära make och far Gösta Hellgren Ni gör ett fantastiskt jobb. Rosor får också den trevlige chaufför som körde oss till Strömsund den 29 april.

Alva, Monica och Christer

En stor bukett med rosor vill vi ge till Ulrika Sund i Svenstavik, Monika Eriksson i Rörön och Gunilla Eriksson i Skanderåsen för allt ni gjort för oss när Vilma insjuknat i leukemi. Dessutom vill vi ge alla som på något sätt hört av sig och stöttat oss ett stort tack. Det har betytt mycket för oss.

Familjen Kivinen

Dagens ros vill vi ge till all underbar personal på Östersunds sjukhus avd 108 för att ni är så gulliga mot oss när Vilma ligger inne. En stor ros vill vi ge till dr Tove Kjellberg för att hon såg till att Vilma blev ordentligt undersökt. Tack vare det upptäcktes leukemin snabbt och Vilma kunde få rätt behandling.

Familjen Kivinen i Svenstavik

Den största av vårbuketter till er tonårsgrabbar som kom till undsättning när min mamma ramlat med ansiktet rätt ned i perrongen på Östersunds tågstation. Det värmer i hjärtat att ni engagerade er så mycket. Hjälpte henne upp och sprang och hämtade papper att torka hennes sönderskurna ögonbryn med. Tack än en gång.

Sol Sefastsson