Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros ger vi dig Per Persson i Hara som tack för att du skottat snö runt huset och på parkeringen i vinter. Snyggt jobbat! Hälsningar och tack.
Märta och Erika

All heder och tack åt bästa brandkåren i Bispgården! Med snabb insats och med trevligt humör släckte dom min otursbrand som på håret ödelade min gård! Vilka människor!All glädje o lycka till er!! Kramar.

Catherine på 34:an

En stor vårbukett till Runa på Vägverket i Östersund, för ett fint och omtänksamt sätt. En servicekänsla som slår allt jag stött på. Du är en positiv och härlig människa, ett föredöme för alla som jobbar inom serviceyrken. Fortsätt med ditt glada sätt, det smittar!

Han på Frösön som du ringde och sa”Nu, kan du komma och fota dig” till

De finaste vårblommorna vill jag ge polisen i Östersund som under veckan som gått hade lite koll på trafiken på Krondikesvägen. Fortsätt med det! Vi som bor här är mycket less på den tunga trafiken och alla som kör för fort och för att inte prata om alla motorcyklar som nu kommit fram och som anser att Krondikesvägen är en utmärkt fartsträcka.

Boende efter Krondikesvägen

Dagens ros till Sångarbröderna som kom till Solsången den 27 april och sjöng in våren. Stort tack.

Brukare och personal på Solsången