Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros vill jag ge de snälla gentlemän som hjälpte mig i Lugnvik den 29 april när min bil kokade. Tack också till killarna på verkstaden på Körfältet som ställde upp och fixade till den.


Tack från Skodaägarinnan


Dagens ros vill jag ge Jan-Erik Mohlin i Åsarna för att han alltid är snäll och ställer upp när det behövs.


Elna


En stor bukett med vårblommor vill vi ge till Märta och Nils Erik i Kälom för den fina båten vi fick.


Barn och personal på Kråkguldets förskola


Ett stort tack och vackra vårblommor vill vi ge till reseledaren Elly Olsson PRO-Östersund som under vår Helsingforsresa bjöd oss alla på sina jättegoda smörgåsar och hembakta bröd under bussresan till Stockholm och som sedan passade upp oss på bästa sätt under hela resan.Tack även till chauffören Carl Erik som körde oss.


Ingrid och Arne


En bukett fina rosor från oss till Anneli Lanner på Sveriges Radio Jämtland. Vi vill tacka dig för en rolig och lärorik praodag.


Henrietta och Maja


Hela famnen full av vårblommor vill jag ge till personalen på hjärtenheten, killarna som kör Ambus. Tack för att ni är så glada, positivia, tillmötesgående på alla sätt. Det behövs när man känner sig som en urkramad disktrasa. Kram.


Eva Lindwall