Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens stora vårbukett vill vi alla i Rätansböle ge till Rut och Karolina, Bo och Majvor som ta för ert arrangemeng av majbrasan i Rätansböle. Kul att vi fick gå in i Jönzenes ladugård.


Rätansböleborna


En stor bukett tussilago till de som fixade Valborgsfirande i Borgvattnet. Sångkör, god soppa, lotterier, brasa och fyrverkeri. En bukett också till Staffan och gänget från Lundsjön. Det var jättebra.


Vi på Flakanäset


En ros till Bispgårdens pärla, Jenny Nordqvist. Tack för din omtanke. Kram.


DLK


Dagens ros till Kickan som kom hem till mig och ordnade min onda rygg när jag inte kunde ta mig in i bilen. Vi i Sikås är lyckligt lottade som har en sådan massör.


– ASP –


Ett stort tack till distriktsveterinär-erna Marte Svedjesten, Hackås och Anna Persson, Hede för er hjälp med Gordonsettern Sigge när han var sjuk i söndags. Vilken fantastisk vård och hjälp ni gav.


Sigge med matte Lena


Famnen full av vårens vallmo ger jag Asta Kristofersson i Brynje, Svenstavik, för hennes ärligt snälla och goda tankegång när vi sågs som grannar. Hon är ung i sinnet, glad och trevlig i en friskhet av naturen som gläder, så Asta ska ha ett stort tack för den tid som var. Jag önskar henne också en glädjens sommar.


Viktor Blomcrona, Sveg


Vi vill skicka dagens ros  till Ulla-Britt och Ulf som tack för alla goda fiskmiddagar vi får av er. Smarrigt värre!


Love och Tiger och skickar


ett stort MJAuuu till er


Dagens rosbukett vill jag ge till alla glada och positiva människor jag mött under mina år på Folkest Hus i Strömsund. Ingen nämnd och ingen glömd. Jag kommer att sakna er.


Gunilla Nilsson, Strömsund


Blommor vill vi ge till er alla som under vinterns tisdagar lagat till underbara soppor när vi spelat boule i Hunges Folkets hus. Varmt tack.


PRO: are i Frostviken


Dagens ros till kökspersonalen vid Svenstaviksskola och vår nye kökschef i Bergs kommun som lagar så god mat. Vilket lyft det har blivit.


En som trivs i Bergs kommun


Dagens största vårbukett  vill jag ge till läkaren Elin Albrektsson på ortopeden och hennes medhjälpare som gjorde att jag fick en ny höftled den 31 mars. Rosor också till all personal på avdelningen där jag vårdades. Ni var helt underbara.


Sven Magnusson, Skarpås, Hammerdal