Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros vill jag ge Kicki i Kälarne. Tack snälla du för att jag fick prya hos dig. Och tack för att du fixade mitt hår.
Evelina Aldenfors

Annons

Ett stort fång rosor till alla som gjorde det möjligt för Monica Ericson, Bispgården, att vara i sin hemmiljö de sista, tuffa veckorna i hennes liv. Ni fanns där när jag ringde, ibland flera gånger om dagen. Ni svarade på de frågor jag hade och jag fick älta det som oroade mig. Även stort tack till Karin på Storsjögläntan. Ditt stöd har varit helt suveränt.

Lotta Lindström

En stor bukett rosor vill vi ge personalen på Hyttblomman i Svenstavik för den fina omvårdnad ni gav Ovar och för det fina bemötandet vi fick.

Märta och Lilly

En blomma från varje barn på Villan/Mobacken vill vi ge till Carola och Göran i Hammerdal för alla saker vi fick av er.

Tusen tack snälla ni.

Vi på Villan/Mobacken

En stor bukett vårblommor till Janne som körde oss till Tallin tur och retur den 5 maj, tack för en trevlig resa. En hälsning också till de fyra personerna från Kvitsle som var med på resan.

Vi önskar er en trevlig sommar.

Margareta och Karin

Ett stort tack till vår granne Lars Göransson som så snabbt och rådigt ingrep när vårt fritidshus stod i lågor. Detsamma till de duktiga brandmän som så snabbt var på plats och förhindrade att elden spred sig till omkringliggande hus.Vårt hus gick tyvärr inte att rädda, men vi klarade oss välbehållna. Samtidigt vill vi även tacka Siv, Bettan och Ulla Lena som tröstade och stöttade oss + att ni fixade fika till alla som slet i värmen.

Fam Romö

Dagens ros och ett stort tack vill vi ge till Utte, Evald och alla andra som bidragit till att vi haft en fantastiskt fin is att åka skridskor på denna säsong.

Droppens barn och personal