Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor bukett vårblommor vill vi sända till alla ledare, hjälpledare och alla aktörer i ”Ett himla liv” för den fantastiska vårshowen på Storsjöteatern i onsdags. Ha en härlig sommar.

Nöjda deltagare

Vackra rosor till Sonia och Ove i Höglunda. Tack för en trevlig kväll på er veranda tillsammans med goda vänner. I högsätet var grillning samt fin musik levererad av Lennart Borgebo – tack och rosor även till Lennart.

Borglunda-kvintetten

En bukett av de rödaste rosor vill jag ge livet självt. Jag vet att vi alla en dag ska lämna detta jordeliv men jag hoppas att sista tåget är försenat och tidtabellen felskriven. När man får uppleva den stora gåvan att bli morfar vid 85 års ålder önskar man att få leva några år till.

Anders Falk

Blommor och tack till Ulla och Nils-Bertil Nilsson, Trång för ert engagemang när vi kommer och hälsar på. Ni gör det möjligt att farmor kan njuta av vårt besök och vi av hennes. Er gästfrihet som alltid finns där med trevligt sällskap, husrum och god mat, är inte alla förunnat när man rest långt. Stor kram på er och hoppas ni får en bra sommar.

Hege med familj

Ett stort tack för en varm och givande gudstjänst i Pingstkyrkan 16 maj.Tack till deltagarna från Sjukhuskyrkan och Imber och Johnny Wiktorsson. En röd ros till er alla och jag hoppas det blir flera sådana här tillfällen i Pingstkyrkan.

Glad lyssnare