Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens vackraste vårbukett vill jag ge till mina danskompisar i Just Dance-gänget på Dancehall. Tänk att vi vågade dansa på scenen och vad bra vi gjorde det! Och ett stort tack till Lena som fixade glitterkläderna. Kram på er alla och vi ses till hösten.

Birgitta

Rosor till våra bibliotek. Jag vill ge universitets- och sjukhusbiblioteket ett stort fång rosor som ett tack för all hjälp och fin service som jag fått. Ni gör verkligen ett fantastiskt fint arbete. Tack.

Gunnar Hultin

Ett jättefång med rosor och massor med kramar vill vi ge till Urban, Anders, Sanna och Elisabeth som följde med 9B på skolresan till Göteborg. Ni är guld värda.Tack också till Micke som körde.

Föräldrar och elever från 9B Anders Olofskolan

Stort tack till alla som jobbade och slet på Röjardagen i Ytterhogdal söndagen den 16 maj. Tack även till alla generösa sponsorer. Det blev så fint i vår by

Framtid Hogdal

Dagens största och vackraste rosbukett vill jag ge till underbara Jessica Scott, som med sin dansskola Dancehall med alla härliga ledare och dansare sprider så mycket glädje till så många människor. Det var fantastiskt roligt att få vara en liten kugge i det stora maskineriet som en stor dansshow innebär och showerna i helgen blev superbra!

Birgitta Carnland

Tack vill vi rikta till Hara-stårsan och Sven för den välsmakande kalkongrytan vid vårfesten i Hara. Tack även till musikerna Per-Edits med Tore och Nils-Ivar, vars alla vitsar höll sig ovanför bältet!

Nöjda medlemmar i PRO Näs-Hackås-Sunne

Ett varmt hjärta, vill vi ge till alla dansare och ledare på Dancehall Lovegame på Campus för den fina dansuppvisningen och allt omkring, som var så trevligt ordnat den 16 maj ett särskilt tack till Birgitta och Sara Carnland som gladde oss mycket. Vi önskar Er alla Lycka till i fortsättningen.

Malin, Margaretha, Gerd och Bror

De allra vackraste rosorna vill jag ge till er alla som stöttat mig under den senaste tiden. Tack för alla blommor, presenter och hälsningar. Ni är fantastiska!

Saila Quicklund, Frösön

Dagens ros vill vi ge till personalen på Odensala vårdcentral för ett jättefint mottagande och superbra handledning under vår praktikvecka. Ni är förebilder, tack så mycket!

Elin och Maria, T5