Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens rosor vill vi ge till Annakarin och Per, Anna och Mats och Torbjörn. De ordnade återigen en trevlig majbraseafton med ärtsoppa och korvgrillning, kaffe och lotteri. Varma vårhälsningar.

Alla vi som var med

Ett stort tack till de ansvariga vid Hotings bridgeklubb för kvällen. Ingen nämnd och ingen glömd.

Gästpelarna

En bukett rosor vill skicka till Rolf Göransson i Lugnvik som tack för en trevlig och god söndagsmiddag. Tusen tack.

Bror, Ruth och Ulla

Rosor och ett stort tack till Eva Dekany-Ström och Mattias Thorell, Lärarnas Riksförbund, för ert mycket professionella stöd och er hjälp.

Tacksam LR-medlem

Rosor och tack till Birka folkhögskola för bra service och trevlig bemötande under vår konstdag 8 maj.

Jämtland/Härjedalens konstföreningar

Stort tack och många kramar till Elisabet för de fina penséerna vi fick av dig. Nu har vi gjort fint i våra krukor och lådor. Hoppas du får en skön sommar!

Barnen och personalen på Himlavalvets förskola

Dagens största blombukett vill jag ge till Åke Hansson som hjälpte mig med min bygglovsritning och verkligen tog sig tid fast han var uppbokad på annat. Vad härligt med personer som han. Tusen tack för hjälpen.

Soffipropp

Finaste liljekonvaljerna till jourhavande distriktssköterskan Sonja Andersson, som kom hem till mig 11 maj och lade om mitt operationssår. Och som kvällen efter kom och la om det igen. Du ska veta att jag uppskattar din omtänksamhet. Tusen tack.

Cicci Borg, Odensalagatan

Ett stort tack till Vivi-Ann, Lennart, Bo, Rolf, Johnny och Roger som hjälpte till att städa hembygdsgården i Hällesjö. Och ett varmt tack till Iris och Elsy som ordnade underbart fika.

Hällesjö hembygdsförening/Styrelsen

En ros till alla snälla människor som befann sig på Fågelbärsvägen den 1 maj och hjälpte till när min man ramlade. Tack till Olle som ringde ambulansen så fort. Det är tur att det finns sådana som ni.

Familjen Bergman