Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vitsippor i mängder vill jag ge alla sju ledare och hjälpledare i ”Ett himla liv” för alla trevliga tisdagskvällar vi har fått vara tillsammans med er. Ni är guld värda för ert tålamod med oss.

En av solstrålarna

Stor bukett rosor till tandläkare Anders Ulin med personal i Hammarstrand. Tack för att ni ”slog på blåljusen”.

Ingrid

En stor bukett vårblommor vill vi ge Östersund Reumatikerförening för SPA-resan till Pärnu första veckan i maj. Tack så mycket.

Birgitta, Lena och Eva

Rosor till Barbro och Kurt i Torsäng och ett stort tack för en trevlig bussresa till Åre. Ni är mycket duktiga reseledare och vi ser redan fram mot nästa resa.

Ingrid, Anna-Stina och de andra i bussen

Tack alla företag i Brunflo som sponsrade oss med fika när vi städade i Brunflo samhälle den 10 och 11 maj. Visst blir det fint när vi hjälps åt.

Årskurs 6 Kastalskolan och PRO Brunflo

En stor bukett vackra vårblommor till personalen (ordinarie och vikarier) på Östgärde i Rätan. Tack för att ni ställt upp på ett fantastiskt sätt under veckorna 16 till 19.

Birgitta

Stort tack till Håkan och Hans från Brattland för hjälpen med min blåa Saab på Mörsilmacken härom dagen. Bilen går som en klocka sedan ni fipplade med era magiska händer, oljor och vilja. Jag är otroligt tacksam och rörd, med en längtan att få sprida karman vidare!

Anna (och Ylva)

Dagen ros till kostavdelningen på Östersunds sjukhus för att Ni alltid är så hjälpsamma när vi bommat på matbeställningarna. Ert smidiga och trevliga sätt är guld värt för oss på avdelning 3A på psykiatrin.

Personalen

Dagens ros vill vi ge till de två grabbar som hjälpte oss måndagen den 10 maj, sedan vi krockat med ett rådjur strax söder om Brunflo. Ni är guld värda!

Vi i den grå Subarun