Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Nu ska äntligen Håkan Stiberg, Astrid Nilsen och Karin Sundin från Storsjögläntan, få en ros av mig och det ska bli den största och finast vårbukett med många rosor i. Tack så hemskt mycket för all hjälp, förståelse och vänlighet. Det är otroligt hur mycket Storsjögläntan ställer upp för människor, som förlorat en anhörig. Gruppen var mycket hjälpsam och visst var vi en fin grupp?

Sabine

Gullvivor till den vänliga människa som fann mmin tröjpåse. Jag blev så himla glads över din ärlighet. Tusen tack.

Christina i Lit

De vackraste sommarblommor vill jag ge till ”Familjen” som varje dag Kupans samlingslokal är öppen kommer in, fikar och pratar bort en stund.

Lizzy

Varsin vårtulpanbukett till Anna, Ingegerd och Märit för att de ordnat en så trevlig bussresa för Breidablickare med vänner. Vi såg mycket intressant, åt god mat och till slut lyste också solen över oss.

Nöjda och tacksamma resenärer

En jättebukett med rosor till familjen Jernström. Man vet ju nästan inte hur man ska tacka er. Det var så snällt av er att bjuda på middag, och vilken god middag! Kajsa som spelade fiol, vad duktig du är. Tack för en jättefin eftermiddag.

Sabine