Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros vill vi ge vår mormor Lena Moén för att hon är den bästa! Hon ställer alltid upp för oss vad det än gäller. Vi älskar våran mormor hur mycket som helst. Puss och kram.

Dina tre hjärtan till barnbarn

Dagens rosor vill jag ge till läkaren Ingvar Blix Svenstaviks hälsocentral som mycken tack för all hjälp.

KR

Dagens ros vill vi ge till er föräldrar som körde till Åre och till er som bodde med barnen på Holiday club. Tack för att ni ställde upp för femmorna på Sörgård så de fick åka på en klassresetripp.

Andrée Asplunds föräldrar

Tack till SHRA för en väldigt bra ordnad dag/kväll och tack till Billy Opel som spelade, ni var suveräna. Ser redan fram emot nästa år! Vill ge en massa ris till tjejen som tog (stal) micken och sjöng på eget initiativ en väldigt dålig version av Jämtlands-sången. Förstår inte hur man kan vara så respektlös mot Billy Opel, SHRA och framför allt publiken som stod och väntade på extranummer. Hela avslutet på kvällen blev förstört.

Raggarbruden

Dagens ros till Östersundspolisen som inte kom och förstörde vår underbara kväll vid raggarn.

Burn buuuuurn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel