Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Jag vill ge en ros till min sambo som jag verkligen älskar över allt annat. Jag vill säga tusen tack till honom för att han hittade mig 2009. Jag är glad över att det är jag som får vara hans sambo/flickvän. Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag verkligen älskar dig!

Din sambo Anneli

Rosor till er som kom på Popsnöret och dansen i lördags. En extra ros till vår ljudtekniker för kvällen, Jerker Östlund. Vackra blommor vill vi också ge till Corner House för ett mycket gott samarbete. Trevlig sommar till er alla.

Bandet Norrland, Strömsund

Stor sommarhälsning och den vackraste rosen till Malin för hennes otroligt trevliga bemötande och den serviceanda hon gav då jag kom in för att ”titta” på vagn. Resultatet blev en ny Mountain Buggy swift som går fin fint. Trevlig sommar.

Lena

Dagens ros till Elisabeth (Bettan) på LT: s abonnemangsavdelning som fixade fram tidningen åt mig i påskas när den så mystiskt försvunnit i Åkersjön.

Du är bäst.

Kin

En härlig sommarbukett till alla som såg till att vi fick en trevlig Dawes-resa till Västerås på Disco-SM

Malle och Tore

En stor vårbukett vill jag ge till Elin Skog, Husås som räddade min sommar med alla mammakläder, som kommer väl till pass. Hoppas att ni kommer att trivas i Vingåker och inte sakna oss allt för mycket. Kram.

Gertrude Lund, Boda