Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Ett jättetack till Lin Ivarsson som hittade och lämnade in vår slarvige sons mobiltelefon så att den kom till rätta. Tänk om alla var lika ärliga och hjälpsamma som du. Tack än en gång.
Mia och Håkan

Annons

Stort tack för jättetrevlig och högtidlig konfirmation 23 maj i Aspås kyrka med redovisning av våra duktiga ungdomar ni var helt fantastiska. Massa rosor till prästen Kristina och alla ledare Vilket jobb ni lagt ner. Ni ska veta att alla träffar och läger varit mycket uppskattade från våra ungdomar. Kramar.

Föräldrarna

Dagens ros till mamma Kajsa Gabert för att du finns för oss och för att du ser dina barnbarn. Vi saknar dig.

Peter och Andreas m familjer

En varmt röd ros vill jag ge Socialdemokraterna i Strömsund som ser till att de gamla på äldreboendet Åshamra i Hammerdal även framöver får känna doften av nylagad mat från köket.

Ingrid

En stor bukett vitsippor för en fantstiskt härlig dag. Speciellt tack till min man Stefan och våra barn Andreas, Maria och Evelina och deras sambor Angelika, Simon och Peter. Ni var jätteduktiga.

Elisabeth i Marieby

Famnen full av vackra blommor till Karin Hammarstedt, Offerdal. Maten, samvaron, underhållningen och dansen. Helt perfekt! Vilka underbara släktingar, vänner ,grannar och arbetskamrater du har. Vi är jättglada att vi fick vara med och vi ler fortfarande och längtar tillbaka. Lycka till i USA och kör försiktigt med hojen i sommar. Stor kram.

Familjen Jonsson, Göteborg

Mer läsning

Annons