Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Rosor och en eloge vill jag ge polisen i Östersund för gott och korrekt bemötande på 80-talet samt likaså 09 och 10, för de ger alltid klara och raka besked och ställer alltid upp när det behövs och är ett föredöme för poliser i Jämtlands län.
Viktor Blomcrona

Dagens ros till Bergs PRO-are som har promenerat från centrum till Skanderåsen. Tack Gun och Nils som serverade kaffe vid ”halvvägs” och till Wivi som fixade god soppa vid framkomsten samt till Solveig och Egron som upplåter sitt hem för vårat ”tramp”. Stort tack.
Deltagarna

En stor bukett av sommarens vilda blommor vill jag till personalen på Apoteket i Bräcke som tack för saklig information och vänliga ord i en ofta stressig miljö. Glad sommar.
Birgitta Pettersson

En vacker bukett till alla som trots allt strul stött oss i vårt arbete i Röda Korset och hjälpt oss samla in pengar till Rädda mammorna. På en trevlig bingokväll i Föllinge samt i bössor samlade vi in 5 000 kronor.
Laxsjö Föllinge RK-krets

Sommarens vackraste buketter vill vi ge till Astrid, Per och Eva i Fåker. Ni är toppen. Hoppas ni fortsätter i höst. Ni har en jättefin samlingsplats.
Göran och Birgitta

Sommarens vackraste bukett till  Sonja och Jorunn som ordnade SKPF: s utflykt till Tysjöarna med tipspromenad och annat. Assar och Sune grillade körven och kokade kaffe och bjöd god kaka därtill. En ros också till busschauffören. En härlig försommardag.
Vi som var med