Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Stora blommor vill jag överräcka till Helena Norlén och Evert Jonsson för att de strider för sin övertygelse. Stort tack för att ni räddade byskolorna i Krokoms kommunfullmäktige torsdagen den 9 juni.
Glad åhörare

Jordens alla rosor till avd 3A. Vill tacka alla er för att jag fått göra min praktik hos er och för att ni har varit helt underbara mot mig. Hoppas att jag får komma tillbaka något i sommar. Jag kommer att sakna er.
L.E.

En stor bukett rosor till Ängsmogårdens underbara personal i kök och städ och till vår goa vaktmästare Anders. Vi vill också  ge en stor bukett till Karin Tjernhage på Kulturskolan och till våra superbra klassmammor.
2-3:an Ängsmogården

Dagens ros vill jag ge till Johan Dahlgren i Krångede som tack för att jag fick göra min prao hos dig. Det var jätteroligt!
Simon Gustafsson

Rosor vill jag ge till de duktiga fanbärarna på Nationaldagen i Lockne kyrka, Jonatan, Karolina, Helen, Birgitta och Bertil.
Gunvor Magnusson