Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Vackra blommor till Laila Pettersson och Mats Renstorp som ordnade och följde med tyskgruppen vid Bräcke skola till Berlin. Ett minne för livet för ungdomarna! Tack för ert engagemang.
Föräldrarna som var hemma

Dagens ros till vår granne Leif Magnusson,  Östersund för all hans hjälp och omtanke.
Lasse och May-Britt

Sommarens vackraste blommor till våra underbara barn och fantastiska pedagoger på Norrgården, Förskolan Stadsdel Norr, som den 8 juni  bjöd in till en mysig och trevlig sommarfest i regnrusket. Vi fick njuta av vackra konstverk, grilla inomhus i ugnarna, umgås och smaka god rulltårta med kaffe. Vi önskar er en härlig sommar med mycket sol och bad.
Nöjda gäster


En fin sommarbukett vill vi skicka till vår  hk-lärare Märit Östberg som tack för den goda tårtan som vi fick. Glad sommar!
Klass 9 Rätans skola

En stor bukett rosor vill jag ge till min mormor Anna-Britta Björkblom för att hon ställer upp i alla väder.
Max


Vackra rosor vill vi ge till brandmästare Hasse Svärd som på vårt årsmöte berättade så suveränt om sin resa till Turkiet och visade så fina bilder. Varmt tack.
Bror, Gunnar, Ulla-Britt, Kristian och Olle