Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Ett stort tack till Roland Magnusson för att du hjälpte oss med vedhögen i Kattnäsvågen!
Näxåsens Jaktlag

Jag vill ge den finaste buketten med sommarblommor till personalen på labb på HC i Lugnvik. Tack för fyra trevliga, roliga och lärorika veckor. Ni är ett toppengäng:) Och även ett tack till övrig personal på HC i Lugnvik för ett trevligt och bra bemötande.

Johanna

Årets största buketter till entusiasterna på Järpens Biograf. Ni har lyckats med att sätta Västjämtland på kartan genom att få till den enda 3D biografen mellan Umeå och Trondheim. Filmen ”Avatar” var fantastisk i 3D och jag hoppas nu att Bion i Järpen nu får ett uppsving i och med denna nya teknik. Fantastiskt, ni är bäst!

Carina Blom och sonen Olle

Massor av kramar till alla elever i 6 A på Kvarnbackskolan och deras föräldrar för de sex år som vi fått ha varandra. Tack också för den fantastiska presenten, jag har inte hämtat mig än! Föräldrar; ni kan vara stolta över era barn! Ungdomar; när ni nu blir högstadieelever kom ihåg: ni kan allt ni vill, det vet jag!

Tina

De allra vackraste blommor och ett stort tack för fem jätteroliga år som jag fått delat med er på Kärvens förskola. Ett speciellt tack till Eva, Carina, Jessica och Madelene. Kommer att sakna er!

Sarah med familj