Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Sommarblommor till Karl-Åke Halvarsson för att jag har fått åka ”bakskjutsen” de här åren. Ha en bra sommar.
Ola Ryder

Annons

Dagens ros vill jag ge till personalen på akuten som tog hand om mig på lördag em den 12 juni, när jag kom in med våldsamma magsmärtor. Snabbt, proffsigt och tryggt blev jag omhändertagen.

Ann

Dagens rosor och massor av kramar vill jag ge Gunhild, Kjell-Åke, Kerstin, Stern och Solweig. Tack för alla värme, omtanke och trygghet ni gett mig. Det har betytt så oerhört mycket. Ni är underbara. Trevlig sommar.

Eeva och hunden Wilma

En stor bukett sommarblommor till Mia och Bruno samt alla andra som ordnade den trevliga ÅIK-medlemsfesten för oss! Det får ni gärna göra om.

Stort tack från ett gäng som var där

Dagens största blomsterbukett vill vi ge till Margit och Lars Höglund i Gällö, som gjorde vårt ”Kolbulleparty” på deras sommarställe så mysigt och festligt. Även Sonja Magnusson och Sven-Gunnar Andersson ska givetvis också ha en stor blomma för deras insats. Stor eloge och många tack från oss.

Festdeltagarna i PRÖ Revsund

Dagens ros vill jag ge till den kvinna i väntrummet på akuten lördag 12 juni som kom fram till mig när jag kom in med våldsamma smärtor och gjorde personalen uppmärksam på min situation. Tack.

Ann

Sommarens vackraste blommor vill jag ge min mamma Gunbritt Mikaelsson för att hon är den underbaraste människan på jorden. Tack för att du finns. Kram.

Ingalill

Dagens ros till Sten-Åke och Ingrid, Tore och Karin, Helge och Britt för en trevlig avslutning på vår stavgång i Toftnäs och för det goda fikat. Det var uppskattat.

SPF- gångarna i Forsheda

Rosor och tack för att jag fått förmånen att vara patient hos dig Ingvar Sundström och Britt-Marie. Så stor värme, sympati óch förståelse, humor och allvar och många smittande skratt, helt fantastiskt. Saknar Ingvars ”nä, men tjenare”. Önskar er allt gott och än en gång stort tack.

Anna-Britta Amsköld

Dagens ros till RGRM 14-18 juni på Birka Folkhögskola med David Westby med flera. Ett stort tack för en lärorik vecka.

Kursdeltagarna