Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Midsommarblomster till Sigrid Nordin i Östersund för att hon är den bästa svärmor man kunnat få. Tack för att du finns. Ha en trevlig sommar! Kram.


Sonhustrun

Den vackraste sommarbukett vill jag ge personalen på Trossgränd 8, våning 3, för den fina omsorg som Ilse fick. Ett stort tack för den omtanke även jag fick ta del av vid hennes bortgång. En varm tanke till underbara Amira.

Britt

Sommarens vackraste blommor till er alla på Margaretagården i Mörsil, och ett stort tack för att ni har delat ut Mörsilbladet till förmån för Mörsils if:s St: Olavslag. Varma sommarhälsningar.

Redaktionen

Rosor till Reidar ”Jejje” Ericsson och tack för den stora arbetsinsats du gjort och gör får vår Bystuga i Handsjöbyn. Med dig som kapten går allt sååå bra.

Vi på byn

Varma tankar i sommartid efter vår härliga resa till Dalhalla där Galenskaparna gladde oss trots att det regnade var humöret på topp, mycket tack vare vår chaufför Anders Silverdal och hans fru Inger. Varmt tack till alla som var med på vår resa och en hälsning till er som ej kunde följa med. Skön sommar.

Gerd och Bror