Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros till Lasse Dannö och Sigun Lindman i Hällesjö som äntligen har förlovat sig.

Grannarna

Dagens ros till Pär Sandström och Maria Larsson, Östersund som äntligen har förlovat sig.

William och Emmas farmor och farfar

Dagens finaste bukett ska Irene Stener i Strömsund få som tack för att vi fick låna din bil till Dalarna en hel vecka. Vi är så tacksamma för detta ska du veta. du är alltid så snäll. Stor sommarkram.

Anki och Lasse Larsson

Den finaste sommarbukett vill jag ge till mina nära och kära för den underbara Hawaiifesten ni bjöd mig på. Det var så kul och gott. Tack för mat, dans och musik. Ni är alla guld värda. Skön sommar och kram.

Gerd

Dagens ros och ett stort fång midsommarblomster till Bror H för hans välvilja att ställa upp och hjälpa. Bland annat att köra avfall och tidningar till sopstationen. En stor eloge.

Pensionär utan bil

Sommarens finaste blommor vill jag ge till barnen på avdelning Tåget på Miklagårds Förskola och deras föräldrar. Tack för äppelträdet! Jag ska vårda det ömt. Kramar.

Mona

Sommarblomster i massor till all personal och brukare inom Tingvallagruppen, gruppbostäderna på Pumphusgatan och Solkragen. Ni jobbar och sliter efter bästa förmåga för att vara alla till lags. Nu hoppas vi att sommaren kommer så vi kan vara ute och ha det skönt. Trevlig sommar.

Roger Eriksson

En stor bukett sommarblommor vill jag ge till mina fd. arbetskamrater som rövade bort mig när jag var på väg till sångövning. Vilken härlig överraskning! Tack för många fina år tillsammans!! Kramar.

Mona

Ett stort fång rosor till er alla som ordnat en så trevlig fest, inte att förglömma båtfärden på torra land med Kent och Eva. Tack till kören som sjöng och spexade. En stor kram till alla er som var med.

Alice

Sommarens finaste blommor till våra arbetskamrater inom Föllinge hemvård. Tack för god mat, blommor och gåvor. Vi känner oss uppskattade. Trevlig sommar och semester. Kram.

Maggan och Doris

En stor sommarbukett vill jag ge flickorna på Simonsons bageri. Tack för min tid hos er. Ha en riktigt skön sommar. Kram.

Anki

Jag vill ge dagens ros till dr Torgny Smedby på Reumatologen. Inte bara för att han är en så sympatisk och kompetent läkare. Utan även för att han genuint intresserad och ser hela människan, inte bara sjukdomen. Tack för toppenbra vård!

En patient

En bukett guckusko vill jag ge min mamma Götha och mina systrar Birgitta och Lena. Tack för överraskningen! Kramar.

Mona

Rosor ger jag min granne Anna Svensson i Sveg för hennes fina sociala inställning med en omtanke som gör grannsämjan god. Hon är ett under i sig och trots sina 87 år far hon fram som en ung jänta och är hjälpsamheten själv.

Grannen Viktor

Sommarens vackraste rosor till Lena E , Kathrine, Lena P och Köksan på Kåsans förskola som ger våra barn en så fin upplevelse av hur livet kan vara när det är som bäst. Tack för att ni finns. Vi känner oss trygga när vi lämnar barnen i era händer. Tack också till alla som jobbar extra på Kåsan. Trevlig sommar.

Alla vi som ser att barnen älskar er

Dagens ros till Peter Österberg, Bräcke, för vänligt bemötande på sopstationen i Gällö torsdagen den 24 juni. Tack för hjälpen och ha en bra sommar.

Vi som var sena från Pilgrimstad