Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor ros till vår dotter Anette Jonsson, Bräcke och hennes sambo Tommy Eklid, för all hjälp vi fått. Ni är guld värda. Tack och ha en trevlig sommar.

Mor och fat

En blomsterbukett från naturens egen rabatt till Blomsterfondens Anna Enarsson, för den fulländade sommaravslutning onsdagskaffe, samt den underbara musik och dans av både små och stora skönheter i Östersunds folkdansgille. Ett varmt tack från hyresgästerna genom

Anders Falk

En vacker sommarkrans till Tiljans spelmän och Östersunds Folkdansgille, som förgyllde vår midsommarafton med musik och dans på Singsjöns Dansbana. Sommarblomster till alla som gjorde eftermiddagen så trevlig. Vi önskar alla en underbar sommar.

Singsjöns Bygdeförening

Dagens ros och tack till den fantastiska personalen på fritids i Bräcke! Vi är imponerade och tacksamma över all tid ni satsar på att förbereda och genomföra den årliga kanotutflykten med övernattning. Vi hade två riktigt trivsamma dagar.

Mats och Jacob

En stor bukett med de vackraste sommarblommor vill vi ge till Marie-Louise och Karl Åke Gärdlund, med tack för ett fantastiskt besök och en härlig terminsavslutning på ”gammelgården” i Skucku.

Bergs Sångarförbund genom Monica

En stor fin sommarbukett vill jag ge till Jessica, Fredrik och Maidie på Kronans förskola, avdelning Smörblomman. Tack för allt och jag önskar er en trevlig sommar.

 Susanne

Ett stort fång med rosor till den familj som med sin båt hjälpte till att ta upp min 4-årige sons fotboll som hamnat i vattnet i Badhusparken onsdag den 23 juni. Ni vände total katastrof till total lycka! Tack.

Maria och Isak