Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Ett stort tack till Marianne och Sune för ett jättetrevligt kalas med mycket god mat och dryck i glada vänners lag. Kramar.

Ås-klanen

Rosor till Ove Magnusson, Kerstin Molin och Gösta Olsson för att ni förgyllde vårt midsommarfirande på sommarängen i Bensjö.

Bensjö sportstugeförening

Rosor till mamma och mina systrar för att ni fixade maten och allt möjligt till festen. Vad gjorde jag utan er?

Mikael Sefastsson

Ett stort fång av de vackraste sommarblommor vill vi ge till Marcus, Simon och Magnus. Ett stort tack för hjälp med plantsättningen i Mårdsjön. De for som en rem efter backen, klart på en halv dag. Jättetrevliga och duktiga killar.

Tack från oss i Mårdsjön

En stor bukett sommarblommor till Håkan Olsson på Östersund kommuns tekniska förvaltning för hans tillmötesgående sätt och att han löst alla problem och frågor vid ombyggnaden av vår lägenhet.

Tommy Ericsson

Gotlandsrosor i mängd till Inger och Anders Silfverdal för en fin resa till Gotland. Det gjorde ni bra. Tack för ert fina bemötande och en säker och lugn körning. Vi önskar er en skön sommar.

Vi på rum 310

Sommarens vackraste blommor till vårt yngsta barnbarn Maja, som alltid är hjälpsam, glad och go. Kramar.

Farmor och farfar, nu i Piteå

Famnen full av rosor vill jag ge Karin, Birgitta och Mona på hälsocentralen i Svenstavik. Tack för all god hjälp jag fått. Trevlig sommar.

Signe W

Dagens ros till alla barn och föräldrar på Grönänge förskola i Dvärsätt, avd. Älgen. Tack för alla blommor, presenter, kramar och för allt roligt jag har haft tillsammans med er.

Sara

Dagens ros till Anders och Inger Silverdal, för den fina resan till Gotland den 16–21 juni.

Thore och Gerd, Torvalla

En bukett guckusko sänder vi till vår gympafröken Anki Persson, som tack för alla roliga timmar under året som gått. Lycka till i Uppsala, dit du flyttar.

Tanterna i Pilis och Fanbyn

En stor sommarbukett till Inez Lundberg för hennes envisa kamp med att få båten på plats på vår gård. Den är till stor glädje för både barn och vuxna. Ha en skön sommar.

Barn och personal på Kråkguldets förskola