Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros till ungomarna i Sommarspelslandslaget 2010 med ledaren Leif Ottosson för den spelglädje och musikalitet de underhöll oss med i Ulfsjö kyrka den 2 juli.

Rotsjöborna genom Mats Ahlström

En stor sommarbukett och ett stort tack till alla de som ordnade den mycket trevliga träffen för släkten Ljungdahl. Även ett stort tack till köket för mycket god mat.

Erik Ljungdahls ättlingar

Jag vill ge dagens ros till de killar som stannade och hjälpte mig på Mårdsjövägen när jag hade fått punktering söndagen den 27 juni. Det är tur att det finns så hjälpsamma människor.

Karin på hemtjänsten

Ett fång av de finaste rosor till alla i Tullingsås med omnejd som på olika sätt ordnat till den fantastiska 600-års jubileumsveckan. Förutom den berömvärda Tullingsåsboken, 70 krussorter, byvandring, underhållningar, Åbackakvällar och kams lyckades ni med fint väder. Ett stort tack för en minnesvärd vecka.

Helnöjda besökare

Dagens ros vill vi ge Ingrid Olsson som kom med kvällens höjdpunkt ”picknickkorgen” till Arvesunds pubkväll. Kram från oss som åt.

Moncan

Massor med rosor till alla i polisinsatsen och även alla andra som ställde upp och sökte efter vår demente man/pappa under helgen. Tack för all hjälp.

Agda med familj

Sommarblommor till Jan och Ann-Christine i Skucku för den goda grötfrukosten på Myrbacken.

Vi i grannens

Dagens ros