Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

En jättebukett av sommarblommor vill jag ge till Emma från Mica, Emma du var underbar när ni uppträdde på Exponorr 4/7. Hoppas att du gör om samma uppträdande hos oss på Fältvägen.

Kicki

En mårbackapelargon vill vi ge till vår chaufför Fredrik Engström, Fåker, för den skickliga körningen, bak- och framlänges och omkörningarna under bussresan till Värmland. Vi förstår hur du tänker.

Upprymda och nöjda resenärer från PRO Näs-Hackås-Sunne

En bukett av rallarrosor jag ge till Anders Andersson, Näs-Bleka, Fåker, för att Du kom ihåg mig som medverkande i fredsriket på gränsen mellan Sverige och Norge. Fredsriket fick efter min bortgång namnet Morokulien. 

Kung Oscar II

En bukett av rottne-rosor vill vi ge till Gunnar Jonsson, PRO Näs-Hackås-Sunne, för det eminenta reseledarskapet under bussresan till och vistelsen i Värmland. Det var perfekt ”Om man inte har för stora pretentioner”.

Nöjda resenärer

Min samling av silverskedar vill jag ge till Jan Näsman, Bjärme, Fåker, för att Du nu återvänt till vårt revir. Jag själv har varit hemma och ensam vårdat min barnaskara.

Din skata med ungar

Dagens ros vill jag ge till Veronika Westberg som hjälpte mig att göra en rolig westernfest till min födelsedag.Vill också tacka alla som va med och förgyllde festen det var sååå roligt!

Gun-Britt

Dagens ros  till  Lena på Dollarstore i Svenstavik, som ringde och talade om att hon hittat min kvarglömda plånbok. Tusen tack för att Du också gjorde ett paket och skickade plånboken med bussen till Stan. Även busschauffören får en blomma för att han dagligen får kämpa med vägarbeten på E 45:an nästan lyckas hålla tidtabellen.

Kajsa

Ett fång med rosor till Kerstin på (träffen) i Nyhem. För trevligt bemötande och all hjälp.

Trogna kunder

En stor bukett blommor vill vi ge Mats, Ingegerd, Håkan och Elisabeth med medhjälpare för den trevliga midsommarfesten på Linneaholmen i Ytterån. Ni gjorde ett jättejobb både före, under och efter festen för att alla gäster ska ha det bra. Tack!

Gästerna

En stor bukett sommarblommor till Helle Sörenssen från oss. Du kom, du fixade och fick allt att fungera.

Jaa, säg det