Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor bukett med sommarens alla blommor vill vi skicka till Lars och Eva Stambej i Brunflo, som tack för en mysig firmafest på Verkön 3 juli med god mat, dryck och ett jättevackert väder.

Kent, Ingrid, Janne, Eva och Håkan

Dagens ros vill vi ge till Göte Lindström i Hara för att du var så snäll och tog så väl hand om oss i några dagar. Nu har vi egna minnen bara med Dig!

Kingen och Zambo

En stor bukett blandade sidenblommor vill jag ge till Strömsunds HC och Närvårdsavdelningen (NÄVA) som tack för god omvårdnad och den vänlighet som visades mig under den tid jag vårdades av er. Kram till er alla.

Brittmarie Danroth

Ett stort fång sommarblommor till Annica och Linus, Anita och Micke i Strand som tack för ännu en midsommarafton med massor med god mat och dryck.

Vädret var ju inte mycket att hurra för, men vad gör väl det när man har trevligt sällskap. Kram.

Gunilla och Bosse

Dagens ros vill jag ge till Ingeborg med personal (Attendocare) för ett fantastiskt kaffekalas för 102 personer och underhållning av Tiljans spelmanslag och Östersunds Folkdansgille i den blommande trädgården utanför Ljungen den 24 juni.

Märta Kristoffersson

Dagens ros vill vi ge till våra fantastiska tränare i Sundsjö IF, Larsa Andersson, Lasse Berglind och Anna-Karin Rihne.

Stort tack för att ni följde med oss på den superroliga cupen i Ö-vik. Vi önskar er en riktig skön sommar!

Sundsjös flickor

Tusen röda rosor vill jag ge till veterinärerna Anne-Line, Jenny, Chatarina och djurskötarna för ett fantastiskt engagemang o kunnande.

Tack även till Anette Svedberg, Offerdal för goda energier, utan er hade lill-Oscar varit i hundhimlen nu. Tusen tack.

Tacksam matte, Ewa Källström

En stor bukett av sommarens alla vackra blommor till Styrbjörn Andersson, Ås, för att han pysslar med stort som smått på Balders väg. Fixargubben. Du är guld värd för oss som bor på Balders. Hoppas du får en bra sommar.

Perra och Carin och alla på Baldersväg i Ås

Sommarens vackraste blommor vill vi ge personalen på hjärtenheten, Östersunds sjukhus för den fantastiska omvårdnaden av vår mamma Anna Johansson under hennes sista tid. Tack för stödet och omsorgen av oss anhöriga.

Kurt, Monica, Martin, Maria

En stor famn full av de vackraste sommarblommor vill jag ge till paret som hjälpte mig då jag lyckats låsa in min bilnyckel i bilen på parkeringen under Frösöbron fredagen den 2 juli.

Tänk att det finns så vänliga människor som tar sig tid att helt osjälviskt hjälpa andra som råkat klanta till det.

Jennie och lilla Agnes

Dagens ros