Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Jag vill tacka den ärliga person som kom med min borttappade plånbok med ett stort fång med sommarblomster!
Furulundsvägen

Sommarens vackraste blommor till Anna och Bitte, som i stället för att sälja till högstbjudande, sålt sina fastigheter i Västbygden till familjer med barn, som kommer att bli permanentboende hos oss. Genom detta har ni verksamt bidragit till utvecklingen av vår bygd.

Västbygdens byalag/Styrelsen

En stor bukett rosor till ungdomarna som städade efter oss på festen i Hammarn i lördags. Ni har gjort ett bra jobb hoppas ni får en bra sommar.

M.B

Massor med röda rosor till alla som engagerade sig i Club Nostalgias arrangemang den 3 juli. En trevlig fest som man längtar till varenda år ni gör det så bra jag vet vilket jobb det ligger bakom ett stort tack till er alla ha en bra sommar

Monkan

En stor bukett rosor vill jag ge till den underbara personalen på avdelning Myran på Linnean’s förskola. Tusen tack Vanna, Sonja, Ingela och Bettan för ännu en sommar tillsammans med er och barnen och tack för allt stöd och er omtänksamhet. Hoppas vi ses snart igen. Många kramar.

Emelie

Tusen tack till er som hjälpte oss att få hem Nero från Fiskviken den 30 juni. Det var guld värt.

Annika och Johan