Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens rosor till alla som gjorde 600-årsjubileet i Tullingsås till en oförglömlig folkfest i dagarna sju. Alla ni som jobbade, alla sponsorer och alla besökare. Hjärtligt tack.

Maud, ordf Tullingsås byförening

Vi vill ge rosor till Sonja, Maud och Ingegerd, PRO Lugnvik, för den underbara ”hemliga” resan till Persåsen. Tack för vänlighet och omtanke. Den resan kommer vi sent att glömma.

PRO:are i Lugnvik gm Margit A

Sommarens vackraste blommor till Maria Sjölander och Rolf Kvarngårds döttrar Anna och Bitte, som i stället för att sälja till högstbjudande, sålt sina fastigheter i Västbygden till familjer med barn, som kommer att bli permanentboende hos oss. Genom detta har ni verksamt bidragit till utvecklingen av vår bygd.

Västbygdens byalag/Styrelsen

Rosor till mina mycket trevliga och duktiga elever på Norra Skolan under åren 1958–1961. Varmt tack till Er alla för en underbar upplevelse, då jag fick fira 50-årsjubileum som lärare i Östersund tillsammans med Er på Norra Skolan. 19 juni är en dag jag alltid kommer att minnas med glädje och tacksamhet. Jag blev väl ompysslad på alla sätt från klockan 11 till sent på natten. Tack också för god mat och för den glada och trevliga stämningen vi hade tillsammans.

Lisbet Nilsson Aronsson