Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Dagens ros till den ärlige som gav busschauffören min plånbok som ramlat ur väskan på buss 1 den 6 juli på morgonen. Känns bra att det finns ärlighet ännu.Hon som fick ont i magenEtt stort fång av sommarens vackraste blommor vill vi ge till "utombyssare" och "infödingar" samt dessutom hedersomnämnande till vår lottförsäljare, som alla, på var sitt sätt, bidrog till att vår kamsfest blev en succé.


Styrelsen för Ansjö bygdegårdsföreningRosor och tack till Hillevi Karlsson och toppenchauffören Göran Hansson för den strålande resan till Döda Fallet och "En midsommarnattsdröm". Suveränt.PRO Krokom genom Bergliot och KarinDen allra vackraste sommarbukett vill vi ge till dem som följde med våra ungdomar på sommarlägret i Rättvik. Ni är helt fantastiska. Trevlig sommar.


Ulla och Lars-Erik Östberg i GällöEtt stort fång sommarblommor och tack  till reseledaren John Persson, PRO Revsund för den trevliga resan 30 juni. Allt var toppen. Tack även till Ingrid och Uno och chauffören Janne som rattade så säkert.


Mycket nöjda resenärerVeckans ros till elsjälarna i Tullingsås byförening. Ni är värda all beundran för ert engagemang för att hålla byn levande och de perfekt genomförda jubileumsveckan. Stort tack.


Asta och Valter

Mer läsning

Annons