Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Tusen rosor till alla kusiner och tremänningar som kom till mig i Rätan den 10 juli. Det var en trevlig dag för oss alla.
Kerstin

Annons

Ett stort fång rosor till kirurgen, Storsjögläntan och hemtjänsten för god vård och omtanke under Kurt Johanssons svåra sjukdomstid.

Hildur Gyllenhammar

Ett tack till den underbara personalen på Häradsgården i Lit som så fint tog hand om min mamma Dagny under hennes tid hos er.

Marica

Famnen full av sommarblommor vill vi ge till reseledarna Greta, Valborg och Yvonne, som på ett lysande sätt ordnade resan till Lycksele och Åsele den 30 juni. Trots spöregnet var stämningen i högform. Åsele hembygdsgård var mycket intressant. Den som ändå var mest betydelsefull för resan var vår chaufför Tage Wikström som vant, säkert och med glimten i ögat fraktade oss.  

Flickorna och pojkarna i Havsnäs PRO

Sommarens vackraste blommor och ett tack till Virginia och Fritz Magnusson för en minnesrik fest när vi firade Fritz 90-årsdag. Ett stort tack till Agneta och Maria som ordnade allt så vackert. Och den goda maten glömmer man inte i första taget. En dag att minnas.

Lori, Anna-Lena och Bengt-Göran

Tack Överhogdalingar! Vi vill å alla Överhogdalingars vägnar. Befintliga, exila och nytillkomna, tacka för en fantastisk vecka, fylld av evenemang och överraskningar. Byns alla eldsjälar har bidragit till att göra Jubileumsveckan till en härlig möjlighet att återknyta och förnya bekantskaper samt stärka bygemenskapen.

Bybor för en demokratisk miljö i Överhogdal

Många rosor till Gerd, Britt, Ingeborg och Laila som alltid tänker på mig och hjälper mig.

Kerstin