Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En bukett rosor vill vi ge till vardera Ola Erhardsson och hans gode vän Peter Svensson som den 1 juli hjälpte mig när min make svimmade i båten, tappade en åra och drev utåt.Peter ryckte ut med sin båt. Olas far gav mig mod och tröst i väntan på ambulans och räddningstjänst. Stort tack till er alla.

Rose-Mari och Bosse, Nyland, Dvärsätt

En stor bukett vill vi ge till dem som arrangerade kusinträffen i Håkafot den 17 juli. Mycket tack.

Vi som fick vara med bla. Ulla och Gunnar

Tack Eve i Husås. Den 14 juli bjöd du oss andra 17 på god bumat i Sånnbuan, Husås, sedan vi varit och tittat på spåren efter en såg som funnits i ån Kalven under 1700-1800-talen. Det var en på alla sätt god stund och gemenskap som

avslutning på en eftermiddag.

Genom Lennart

Stora buketter av rosor till Arne, Bruno, Tore och Erik. Det är pojkar som är bra. Flickorna som är lika bra heter Pia och Tea.

Morsan

En stor bukett röda rosor till Anna och Johan De Sinegube som tack för att vi fick bevittna Ert sagolika bröllop den 17 juli. Varsin ros också till brudnäbbarna Max och Frida.

 Karin och Örjan

Dagens finaste rosor och ett stort tack till Brynje och Anders som målade vårt hus så fint.

Eivor och Ingvar

En stort bukett sommarblommor till Cristina Werme och Fredrik Rubensson med familj som tack för att vi fick campa hos er. Ha en skön semester!

 Karin och Örjan