Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Tusen röda rosor vill vi ge till Johan, Tomas, SO-läraren, Peder, Stanislaw med fru, Marianne, Britt-Marie, Stefan, Birgitta samt Kristina och Hugo för att de plockade upp oss när vi var ute och liftade och för att vi fick en liten inblick i era liv. Vi vill rekommendera fler till att lifta och att plocka upp liftare, det är att fint sätt att träffa nya människor och att resa på. Ha det bra och kör försiktigt!

Cecilia och Thomas

En sommarbukett till Gustav, Linn, Alexandra, Katrin, Evelina, Josefin våra duktiga feriearbetare som givit våra boende på Myltblomman en guldkant på tillvaron i sommar

Personalen på Myltblomman

Dagens Ros till Hemtjänsten, personal Tallgläntan avd 3, distriktssköterskor doktor Susanne, vårdplanerare med flera i Kälarne. Tack för all hjälp när mamma Eivor ramlat. Och Anders A tack för all hjälp. Utan dig hade det inte fungerat med flytten. Kram och Jättetack.

Annci Stenström

En vacker bukett rosor vill vi ge till Jenny, Britta, Ulla, Sonja och övriga medarbetare som hela sommaren serverat fika på hembygdsgården i Bräcke. Ni har satt guldkant på vardagen för oss pensionärer.

Birgitta och Arne