Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Till vår lillebror Claus Jönsson vill vi ge en ros för en kul och överraskande syskonträff, till Tora Westberg som alltid plockar fram sitt kakfat när vi kommer, till Peter Frändén som hade en intressant föreläsning om Kälarne för oss.

Agneta Ingeborg och Stig

Dagens ros till Agneta Bithén på Badet, Östersunds sjukhus för hennes fantastiska välvilja och goda service.

Astrid

En stor bukett höstblommor till alla som har varit i kontakt med min pappa under hans sjukdomstid. Ingen nämnd och ingen glömd utandet gäller alla som har funnits runt min pappa David Lagerkvist. Tack för att ni har funnits annars hade vi inte orkat. Tack!

Berit

Ett stort fång med de vackraste höstblommor till våra duktiga vikarier som jobbat hos oss på Skogsvägens gruppbostad, Svenstavik i sommar. Utan er skulle det aldrig fungera, ni är guld värda.Tack för i sommar och välkommen åter.

Personalen/Skogsvägens gruppbostad, Svenstavik

En stor bukett och en bamsekram vill jag ge till min moster Anette Eriksson som med kort varsel alltid kan vara barnvakt till mig när mamma och pappa måste jobba. Tack för att du finns!!

Hampus

Dagens ros vill vi ge till alla som på olika sätt engagerat sig i Fors hembygdsgård i sommar. Två nöjda besökare.

Ingen nämnd, ingen glömd

Ett jättestort TACK till Anita Skånöy, Astrid och Hans Furborg för att Ni så förtjänstfullt hjälpte till att göra vår surströmmingsmiddag på Jamtli så trevlig. Utan Er hjälp hade det inte blivit så lyckat som det slutligen blev.

Ett stort tack från Carina Asplund & Carina Zetterström

En stor bukett röda rosor vill jag ge till paret i bilen, som den 10 augusti, hjälpte mig upp, då jag ramlat och slagit mig. Tack snälla som körde mig till Hälsocentralen i Svenstavik för omplåstring. Tusen tack.

Signe

Dagens vackraste rosor till systrarna Ida Jönsson och Marianne Eriksson som ordnade så att Erik Berg fick komma hem till sitt kära Böle ett par dagar.

Stig och Gunhild

Tack till dej som hjälpte mej och ringde efter skjuts när jag skulle gå från sjukhuset till senioren. Tack till personalen som kom och hämtade mej. Ni är guld värda.

Kristina Stenberg

Till Per Eliasson som sett till att vi i Strand får åka på nyasfalterad väg! Det är uppskattat!

Från en Strandbo

Till Bibi och alla andra hjälpsamma på Ica i Kälarne som tar reda på betalda glömda varor och ser till att vi får dem nästa gång vi kommer.

Astrid B

Ett stort tack med den finaste blombuketten vill jag ge till mina bästa vänner Anna-Lisa och Ove som alltid tänker på mig. Nu senast en solig dag i Åkersjön med hjortronplockning på fjället. Kram!

Birgitta

Ett stort fång med rosor vill vi ge till Anna Enarsson som guidade oss på resan till Hackås och Himmelriket med alla sevärdheter! Tack för en trevlig dag.

Vi som var med