Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En vacker höstbukett och ett stort tack  till alla duktiga vikarer som arbetat vid Furugränds äldreboende och hemtjänsten i Bräcke under sommaren. Även en vacker höstblomma  till all ordinarie personal. Ni gör alla ett otroligt arbete och alla är guld värda. Sen vill jag återigen tacka alla  för ett gott samarbete.

Zaid

En fin bukett höstblommor till Glenn Hallgren Sveg för hans frivilliga insatser på boulebanan.

Boulens vänner i Sveg

Hemskt mycket tack till Taxi Svegs personal, syster Anne-Marie, svägerska Ingrid för välvilligt tillmötesgående att transportera mitt bagage till Östersunds lasarett.

Savasta Olsson

En stor bukett höstblommor till gänget som fixade vår kick-off. Helt fantastisk fest. Käket, underhållningen och lekarna. Ni är otroliga. Tror att alla inom Odensala Fsk, som var där, är eniga.

Luktärtorna

En stor bukett rosor till fotbollstränare och ledare i lag 01–02 Näldens IF för en fantastisk avslutning! Vilket minne för barnen att bära med sig, tusen tusen tack!

Alla barn och föräldrar

Vill ge dagens största ros till dig, Asger Dyrting, som tack till din härliga inställning till livet.

Sonja H-dal

Dagens ros vill jag ge till Lina och Anna på Nybovägen. Tack för att ni tog hand om min son och följde med honom hem, efter att han blivit påkörd av en bil. Han klarade sig undan med några skrubbsår och en trasig cykel.

Tacksam mamma

En vacker höstbukett till dig som lånade ut din väska som sittunderlag till min fru i samband med trafikolyckan, Skolgatan-Ängegatan.

Tacksam äkta man

Hjördis Åström, Östersund, du har ännu en gång ordnat ett skönt sommarpartaj i din fina trädgårdstäppa i Östersund. Till stor glädje, trivsel och skön gemenskap för din vänkrets av gamla, sjuka, rörelsehindrade, kanske ensamma medmänniskor liksom för de underhållare som medverkar. Du bjuder oss alla generöst på gratis kaffekalas med hembakat bröd och till med tårta. Din belöning? ”Jamen det är ju så roligt att få göra och se er glada”! Färdtjänsten är också engagerad liksom dina medhjälpare. Vår beundran och vårt varma tack för att vi än en gång fått vara med på ett hörn!

F. d. sånggruppen Käran

Tusen röda rosor till läkare och personal på avd 211, Östersunds sjukhus. Ni är helt underbara.

Gun, rum 15

Höstens vackraste blommor vill vi ge till Krokoms PRO för att vi fick vara med på en jättetrevlig surströmmingsfest och dans i Nälden. Tack från oss som var där!

Mörsil-Mattmar PRO

Dagens ros vill jag ge till doktor Pia Hedberg på Kvinnohälsan som upptäckte min sjukdom. De vackraste rosor också till doktor Anna-Karin Johansson som opererade mig och all fantastisk personal på avd 107, som gav den bästa vård man kan önska sig. Tack för att ni finns!

Gun W

rosor och tack till Maj-Britt, Frösö PRO, för den trevliga 80-årsresan. Tack även till chauffören!

Nöjd resenär

Vill överräcka en vacker ros till alla musikanter i Hemvärnets Musikkår Jämtland, som i helgen spelade på högvakten på Stockholms slott. Ni gjorde ett utmärkt framförande båda dagarna och jag är otroligt stolt över er alla.

Kårchefen

En vacker höstbukett och ett stort tack vill vi ge Annica och Lars, Gunilla, Ulrica och Anders, Ewa och Rudi, Kjell, Maritha och Lennart för all hjälp med renovering av vår nya lägenhet och ”flytten” från vår gamla. Kram.

Anita och Kurt