Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Tack till Storsjöbygdens damkommitté som ordnade golfhelgen till Örnsköldsvik. Toppenväder och trevligt damsällskap! Resultaten blev lite si och så. Vi hoppas på en ny resa nästa sommar!

Vi som var med gm Marita och Moa

Massor av stockrosor till Gun och Gunnar. Vilken upplevelsedag! Blå himmel, sol och underbar utsikt i Bydalsfjällen. God lunch i det fria, sedan god middag på terassen i ert vackra hem. Tack.

En god vän

Vackra rosor vill jag ge till Carina Persson i Torvalla och alla hennes hjälpredor som ordnade med den trevliga gårdsfesten på HSB Anarisvägen.Det var ridning och godisfiske för barnen och varmkorv och kaffe med hembakt bröd för vuxna. Rosor även till Arne, Uno, Henry för fin musikunderhållning.

Ingrid

Tack snälla, han eller hon, som tog rätt på min väska. Ni är guld värda! Stor kram.

May

En stor bukett rosor till Frösö PRO som ordnade surströmmingsfesten så bra. Allt var jättegott och bra underhållning.

Trogen besökare

Ett stort grattis och rosor till Ingegerd Olsson i Bleka/Tandsbyn som vann krustävlingen i hård konkurrens på diakonins dag i Brunflo i lördag 11 september. En stor bukett för att du har en god blick för när det behövs en extra hand.

Diakonkollegorna

En vacker höstbukett vill vi ge till Ritz, vår chaufför, Mona vår guide och Georgibelle för all planering som behövdes inför vår endagsresa med SRF den 11 september. Vi ser redan fram emot nästa resa. Tack säger vi alla.

Genom Siv Harbeck och Kurt Sjödin

Ett stort fång med blommor i höstens flammande färger vill jag ge till alla som var med på Brunflo torg i lördag 11 september Tack vare er generösa frivillighet blev det en trevlig och lärorik dag för alla oss som var med. Utan frivilliga stannar världen.

Kollegorna

Mängder av blommor vill vi ge till Eva, Rune, Anders, Vivian, Evelyn och Ingegerd med flera som anordnade den årliga surströmmingsfesten i Gäle-Sinnbers bystuga. Även blommor till Lindqvistarna som gav järnet med musik och historier som gav många skratt, samt även en del allsång.

 Gunnar och Maj, PRO Näs-Hackås– Sunne

En vacker höstbukett vill vi ge Anna-Märta och Fritz i Laxsjö för en trevlig eftermiddag i Paradis den 3 september med surströmming, kaffe och tårta. Kram och tack!

Vi som var där

En bukett med höstblommor vill jag ge till Anders Festin, Hackås, som så omtänksamt gett bort färsk ny- och svårfångad öring till kompisen Bengt för trofast vänskap. 

 En som även fick en lyxig middag

En jättebukett av höstanemoner vill jag ge till mina kollegor, Annelie, Bettan, Lena (orange grupp) och till Tomas, min chef, för all den hjälp jag fick av er i måndags kväll 13 september. Ni är guld värda.

Kicki

Vi vill ge famnen full med de vackraste höstblommorna till Ann-Cristin Andersson på Flata fix i Strömsund. Tack för att du ställde upp med akut hjälp med byxuppläggningen på kvällen.

Tony och Maggan

En jättestor bukett med höstblommor vill vi ge till Stefan Ström och Ingeborg Lögdahl som efter telefonsamtal från Tomas Ledin fixade så att det blev en minikonsert på Hembygdsgården i Rätan. Blommor även till de personer som kom in i ett senare skede.

Kimmen