Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Annons

Den största höstbuketten till Maria Edler, veterinär, då hon tog så bra hand om våra husdjurs garnityr. Hon är inte enbart professionell utan även en sann djurvän med ett hjärta av guld. Tusen tack för ett fint bemötande!

Mattarna till Adolf och Chili

Dagens ros till Birgitta Ohlsson och Paul Rimmerfors som anmälde E.ons annonser för vilseledande marknadsföring: att kärnkraften är miljövänlig, koldioxidfri och att de flesta svenskar vill ha den. KO gav dem rätt.

Diana Fernlund

Höstens finaste solrosor vill jag ge till Strömsunds kommun, de som ordnade den trevliga resan till Stekenjokk samt till alla trevliga medresenärer. Kram.

Elisabeth

Massor med beröm till PRO-medlemmarna i Gäle-Ragnhildsnäset-Sinnberg-Viken som anordnade surströmmingsfesten i Gäle bystuga. Ni gjorde ett formidabelt för- och efterarbete och suverän dukning och god kaka till kaffet. Måtte ni orka i många år framåt så att vi andra får sitta passiva och ta emot servicen! Även tack till Lindqvistarna för sång och musik och oändligt många limerickar. 

 Mycket nöjda medlemmar i PRO-Näs-Hackås-Sunne

Tusen rosor till Christina Jansson med personal,öron- näsa- halsmottagning, kirurgslussen, operation samt avdelning 413B som har tagit hand om mig. Ni klarar av att göra det omöjliga möjligt med de neddragningar som politker och chefer inom landstinget vill göra. Ni är bara bäst och guld värda,

Bert-Ola

Tackar alla inblandade för det trevliga Äldredagen på Jamtli. Den var mycket uppskattad av både boenden och personal. Vi ser fram emot nästa gång.

Rut, Sofie och Monica

på Äldreboendet Frösö Strand

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel