Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor bukett rosor till Myrvikens Hemtjänst som tack för er fantastiska hjälp och vård som ni alla ger till vår mamma Maria Isberg. Tusen tack från Maria, Agnetha, Monica, Berit, Inger och Jan, Harriet.
Maria

54 röda rosor till valarbetare och röstande i Bräcke kommun. Tack för arbetsinsatsen och förtroendet från er medborgare.

                      S-föreningens kassör Anna Lindström

En stor bukett med höstblommor vill jag ge min räddare i nöden, Janne på Norrskog i Östersund, som snällt nog tog hand om min ”borttappade” bilnyckel idag. Det finns verkligen ärliga människor på riktigt! Tack åter igen!

Jennie

Vill skicka en stor bukett röda rosor till Sig-Britt och Per Wiken Hackås och tack för lunchen i Alanya. Kramar.

Gerd och Örjan

En vacker ros skickar jag till den vänliga damen som hjälpte mig ur bilen på parkeringen nedanför Campus torsdag den 16 september. Tusen tack.

Anna

En vacker höstblomma vill jag ge till Jim och Annette Sjölund. Tack för att ni alltid ställer upp när vi behöver det. Barnvakt som hundvakt Ni är guld värda!!

Sabina med familj