Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Famnen full av vackra rosor vill vi ge till Viviann Söderström och Ann-Mari Danielsson som ordnade en så fin surströmmingsfest den 6 september. Alla tackar er.
Gm Siv Harbeck

Den vackraste höstbuketten tillsammans med ett jättetack vill vi ge Solvig och Viva Glantz i Hammerdal och Karin Andersson i Lit, för all uppmuntran. Kramar.

Maggan och Hasse Sandström

En stor fin höstbukett vill jag ge Åsa Mattsson för massagen jag fick. Den gjorde gott! Kram.

Ingrid

Vill ge en stor bukett rosor till dom som hjälpte mig när vår Emil kom till världen. Vill även tacka BB-personalen för all hjälp och stöd. Ni är guld värda. Mvh Anna-Lena, Kent och Emil.

Rum 208

Varsin fin höstbukett till Edit, Jorunn, Bosse, Gertrud samt Sonja och Sune som ordnade så trevligt för oss i Handog med god surströmming med tillbehör samt supergott tunnbröd. Även en fin bukett till Bures som spelade till dansen. Stort tack.

Vi SKPF: are som var med

En stor färgglad höstbukett till postpersonalen i Bräcke som varje dag sliter och släpar, i ur och skur. I snöstorm och solsken kommer posten i lådorna. Dessutom är ni alltid glada.

Eva

En stor, vacker höstbukett vill jag ge till er alla på Brevbärarens serviceboende som tack för all god och ”mysig” vård av Inga och för att ni dessutom varit så gulliga och hjälpsamma mot mig vid mina besök. Kram!

Barbro

En stor ros till all personal som ordnade så fint till surströmmingen på Strömbacka. Ingen nämnd och ingen glömd.

Vi som var där