Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En färgsprakande höstbukett till de fräscha och empatiska tjejerna Anna, Ann-Louise, Monica och Åsa. Tack för trevligt sällskap i Turkiet.
Hon i rum 303 på Iris hotell

Annons

En stor bukett rosor till personalen på hjärtenheten, våning 7, Östersunds sjukhus och på så vis tacka er för mycket god omvårdnad under mina två vistelser hos er denna sommar. Också tack för ett fint bemötande!

Elias Eliasson

Dagens ros vill jag ge tösen på Bräcke present och blommor som tack för att du hjälpte mig att blommografera, trots att du inte förmedlar den tjänsten. Buketten var enligt mottagaren väldigt vacker. Varmt tack!

En fritidsboende i Bräcke

Både rosor och tulpaner vill jag ge Inger Maria Sandström i Hällesjö för ditt samtal, ditt glada skratt och din fina jämtska. Tack för medlemskapet i Stenpartiet. Kramar.

Ann-Britt Wedin

Stort tack och vackra rosor vill jag ge till Karl Johansson med personal som ordnade den trevliga festen med surströmming och annan god mat i Greningen den 4 september. Tack också till musikanterna Arne, Uno, Henry för den roliga underhållningen.

Ingrid

Vi vill ge en stor bukett av de vackraste rosor till alla som jobbat på Solbackens Sjukhem i Strömsund i sommar. Ni har utfört ett mycket bra arbete och gett våra boende bästa tänkbara vård. Vi önskar våra vikarier välkomna åter!

Ingrid och Berith

Världens största höstbukett med massor med gerbera i till mina föräldrar som hjälpte mig med flytten till Linköping i början av Augusti. Tack för att ni finns mamma Inga-lill och pappa Dan.

Lisa

En stor bukett vill jag ge till Sven-Erik Nildén för all hjälp jag fick angående min flyttning – både före och efter. Ett varmt tack!

Ingrid

Dagens blomma vill jag ge till Jan, Rolf och Co i Bräcke Lions som verkligen ställde upp och hjälpte mig att få lotterivinsten – Friggeboden – på plats – Tusen tack!

Birgitta i Lillsjöhögen

Dagens ros till världens bästa grannar Torbjörn och Gunnel i Bispgården. Blir skjutsade och hämtade till Midlanda. Då vi trötta och hungriga efter en lång dags resa kommer hem sent på kvällen, upptäcker vi varmkorv, bröd, hembakad äppelpaj samt laktosfri vaniljsås i kylen under en lapp ”välkomna hem!” Det värmde i hjärtat och magen! Tack så mycket!

Familjen Hedberg

Dagens största bukett med rosor till Yvonne Sjödin som hjälpte till så att min katt fick den hjälp den behövde när den behövde akut operation. Det är tur att det finns människor som dig. Stort tack!

Renée Freskgård

Jag vill ge en stor bukett till Vincent och Dennis för fin tapetsering och övrig hjälp. Fint och bra gjort av er ”ungdomar”!

Ingrid

Ett fång röda rosor och ett stort tack till Lolitha West för att du alltid är så snäll och hjälpsam , spelar ingen roll om du jobbar eller är ledig! Du är guld värd!

Tacksamma patienter

Ett fång rosor och ett stort tack till Kikki och Christina samt deras medhjälpare som ordnade en trevlig surströmmingsskiva för oss som bor i Brf Östersundshus 16.

Inger och Elov

Dagens ros vill jag lämna till Orrvikens hemtjänstpersonal. Tack för all god omsorg och alla trevliga pratstunder.

Theresia

En stor höstbukett vill jag ge till Erik som renoverade balkongen så fint.

Elly