Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Höstens alla blommor till ”Tjejledaren” Ann-Charlotte för den trevliga utflykten den 15 september. Tack Kajsa för goda smörgåsar och bullar och till Folke som kör bäst. Kram till er alla.
Från oss alla

Annons

Dagens ros till Ronny och Carola som jobbade sista dagen på Faktorvägens gruppbostad, och bjöd på otroligt god mat söndagen den 26 september.

Brukarna

Tusen röda rosor och lika många tack till våra mannekänger, Bror, Milly, Hjördis, Astrid och Kerstin, som visade SeniorShops höst- och  vinterkläder.  Vi besökare blev så köpsugna. Tack till Maria Johansson som presenterade mannekängerna.

PRO Lugnvik/Sonja Holmberg

Höst igen och med den Folke och Doris Boogs jättetrevliga filmkvällar i Laxviken med supergott fika. Vi vill ge er massor av fina höstastrar.

Vi som var med

Massor av rosor till Gunborg för att du alltid tänker på oss och våra barn. Varje händelse och födelsedag uppmärksammar du och får oss att känna oss speciella. Ett exempel. Så fort du fick veta att våra pojkar älskade hallon, kom det ett ”bud” med sådana. Det finns inte många som du. Tack så allra ödmjukast!

Fam Brandsaeter

Dagens ros till Hotings PRO för den fina Höstfesten i fredags med god mat och duktiga spelmän. Inte att förglömma den skönsjungande sångkören.

Norråkers PRO

En stor bukett höstblommor till mina barn Jimmy, Jessica, Matthias och Madelene. De ordnade så fantastiskt för mig. Camilla också som fixat en supertårta. Du är en klippa.

Mamma och svärmor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel