Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Dagens ros vill jag ge till min pappa, Sture Åsholm som tack för alla lingon jag fick av dig. Nu blir det lingonsylt till vintern! Tusen tack och kram!
Gunilla

Ett stort fång rosor till alla er som har bakat, snickrat, skänkt vinster och på andra sätt hjälpt till på Åbrobacken, Hällesjö i sommar.

Styrelsen Hällesjö hembygdsförening

Ett stort tack till Bo, Erik Åsengård, Alfhild, Egil i Ånn som fångade in min katt som hade varit på vift i 3 månader, nu mår hon bra ett jättestort tack och många kramar. Inger Stålhandske

Ett fång rosor och ett stort tack till hemtjänsten i Mörsil för hjälp och omvårdnad av Maja Tjernström. Vi vill ge en extra ros till er som var där 16 september.Familjen

En gigantisk jordgubbstårta vill vi ge till Madde Schröder på Knytta Ridskola för hennes engagemang och tålamod med att lära våra barn att rida och umgås med hästar på ett säkert sätt. Det är en fantastiskt fin ridskola Madde driver och vi är så glada över att få vara en liten del av den.

”Knyttismamma n

Vackra rosor vill vi ge till Jämtbälgens musikanter och musikälskare som var med på den trevliga bussresan till norska Kölen 24-26 sept .Vi fick en härlig helg. Tack till Börje Bengtsson och Anita Bergkvist som höll i trådarna och chauffören Torbjörn Forselius som såg till att vi kom säkert fram.

Arne och Ingrid

Tusen tack till Staffan ”Blomgubben” för de fina blommorna och till Eva för de vackra betongkrukorna. Det var precis det som fattades i vår entré.

Eleverna på Hotings högstadium

Ett fång rosor och stort tack till personalen på avd. 2 Strandliden Hammarstrand för den fina vård och omsorg som ni givit vår mor Elin Engström.

Mats och Lars med familjer