Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

En stor bukett höstblommor vill vi ge till Sjukhuspastorn Paul Bergquist och Diakon Kerstin Söderberg för den fina minnesstunden ni hade ordnat i den vackra Sjukhuskyrkan.Vi känner verkligen ert stöd i vår stora sorg.
Personalen

Rosor till dem som ordnade surströmming i Husåsgården. Då luktade det kalas! Där grejar de allt så bra. Fint dukade långbord med mycket gott! Till och med ett långbord för barnen. De skötte sig bra och hjälpte Bengt-Håkan med lotteriet. Trefaldigt hurra för brudarna Eve, Inger och Lilian, en fin bukett med astrar till er alla tre och tusen tack!

Gammal Husåsbo, mätt och gla'

Dagens ros till Lit-Häggenås PRO som bjöd alla medlemmar på surströmming i ladan på hembygdsgården. Allt var gott och välordnat och många tillbehör. Bertil Blads höll takt och ton – ”dom e husku dom”. Tack ska ni ha, det gjorde ni bra!

Mätt och belåten medlem

Varsin stor bukett blommor vill vi ge Lilian, Urban och Siv samt en blomma till alla som deltagit på de trevliga fikastunder vi haft under höstens lördagar i Gillhov. Ett speciellt tack för den goda tårtan.

Ronny och Agnetha i Sandnäset