Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dagens ros

Vi vill ge dagens ros till Ingrid Holmberg Andersson i Hammarstrand för mycket vänligt och generöst bemötande när hon ordnade kaffe med gott bröd till oss fikasugna en dag när alla serveringar längs Indalsleden var stängda.
Sundsvallsbor på höstutflykt

Annons

En stor ros vill jag ge till tandläkare Gunnel Hansson i byn Ångsta. Jag stod och väntade på bussen till Loke för att åka till Lockne kyrka. Gunnel som just då körde in sin bil i garaget stannade upp för att höra vad jag väntade på. När hon fick veta att konserten började redan klockan 18 sa hon glatt: ”Jag kör dig dit på en gång så att du hinner i tid”. Tack!

Gunvor Magnusson

Gula rosor till Carina som hjälper mig med musik och annat. Kram!

Mamma

En vacker bukett med rosor till min svärson Håkan som lånade ut sin soslosåg till oss och tusen röda rosor till Rune som sågat plank av mina träd!

Gurli

Vi vill skicka dagens ros till alla som skänkte oss vinster till vår surströmmingsfest i Nälden. Ett särskilt tack till Stefan med personal som alltid ställer upp för oss.

Näldengruppen/Krokoms PRO

En vacker rosbukett vill vi ge till Åsa Ahlberg och Hans Nilsson som tog initiativet och ordnade den trevliga släktträffen i Sems småskola.

Nirs Ors-ättlingarna